fredag 5 oktober 2007

rosa hjärtan och hallonbuskar

det har varit massor med rosa hjärtan och hallonbuskar idag. jag önskar att jag hade vart där och inte här, bara för en kort stund. men nu är det inte så och jag är lika kryptisk som vanligt.

3 kommentarer:

H ennA sa...

Det är mäktigt att stå under ett träd som tycks nå upp till himlen...jag stannade faktiskt en stund under vår ek en dag då jag gick och hämtade posten...tittade upp och förundrades över det ståtliga gamla...och tog en bild =)

H ennA sa...

Det såg häftigare ut i verkligheten...massa fluffiga löv i en hög, fast i en form av ett hjärta =)... har försökt mms:a dig men funktionen tycks inte vara i sitt esse idag..vill inte skicka alls. Det ploppar små ideer lite hur som helst nu...det är bara det att när jag går vidare genom rummen så kommer jag på en ny grej och glömmer bort det andra o sen när man går o lägger sig så ploppar det upp igen en efter en..för att på morgonen vara som bortblåsta!

H ennA sa...

Nu är allt uppåt väggarna klart, förutom avsaknaden av spegel..har också funderat på att måla griffeltavlan vit?..golvet återstår än..det får vi ta sen när vi har mer tid..Hoppas du haft en bra dag? Vi tänkte åka över till mor på fredag..med lite gratulationer..Nattikram!