lördag 15 december 2007

som en dans


jag har fått en förfrågan att skapa en bystig kvinna som den här som jag gjorde för ett tag sedan. om jag fick som jag ville så skulle jag sitta och skulptrera hela dagen. nu är det så att jag saknar både material och tid. men det löser sig, får ta mig tid och leran kommer i dag... så det blir nog bra :) det kommer att gå som en dans ;)

5 kommentarer:

H ennA sa...

Ja hon e så söt så söt som socker!

Här doftar det nybakat i hela huset, det blev kanelbullar, epparkakor, pepparkaksmuffins och brytbröd eller vad de nu hette---ryggen är rätt rejält mörbultad,jag har blivit av med mjöldammet i bastun och mätt i magen av mat..vi ska iväg en snabbis till en granne o kika på en grej ;-) o sen ska jag bara slappa hela kvällen lång! Är du ledig imorgon??

kram från bullmamman

H ennA sa...

p.s. ser min banner liten ut..eller avlång menar jag? Jag vet inte vad som hänt med den, eller om det bara är på våra datorer som den ser knepig ut`?

Moa sa...

Oj vilken söt liten bystdam.. du gjort. Visst är det så att när man gillar något vill man hålla på hela tiden, men tiden ska räcka till så mycket här i livet.. Ha en go helg..
Moas Gård

H ennA sa...

Det blir till och gotta sig när ni kommer hit ;-) Heh..livat ja, än så länge är det lugnt på den fronten..då menar jag mellan alla våra fröknar..de andra tre är på sin vakt och smyger omkring bebben. Mimmi är den som kommit längst med bekantskapen, Minttu fräser och de gör hirmu också men hon är mycket nyfiken. ;-)
Jag har försökt ändra på bannern, både med en annan bild..men resultatet ser likadant ut, fattar nada. Nu har jag testat göra samma med laptopen men ingen skillnad. Jag vet inte vad som har hänt?
Jag jobbar kväll så det finns inte så mycket tid till att springa i affärer. Vad önskar sig K? Och H?

Ann-Catrin sa...

Oj..vilke härlig "bystdam"
Och rolig bild!
Ja visst ska tiden räcka till så mycket..men det komer ju fler jular och fler..
Kram o stressa inte för mycket A-C