lördag 25 juli 2009

tid för återhämtning

denna sommaren har jag ägnat åt att återhämta mig från vardagens arbetsbörda. i stället har jag ägnat tid åt mina kreationer och försökt hinna med inspirationen som har flödat i rasande fart. nio dockor blev klara under sommaren och jag hittade tillbaka till en uttrycksform jag känner mig bekväm i. måste medge att penseln satt inte bra i min hand i början när jag skulle måla ansikten på mina spökdockor, men nu har den hittat rätt. hoppas bara jag inte förlorar flödet nu när jag gått tillbaka till arbetet. redan efter en vecka av vardagliga måsten känns det som kreativiteten lider lite grann. får fånga upp det och ta tillvara på det så att jag inte tappar bort rätta känslan. senaste färdiga dockan ser ut så här:


har en docka till på gång, men det kommer att ta tid att göra den klar nu när jag jobbar heltid samtidigt. sånt är livet.

1 kommentar:

Henna sa...

dina dolls ärunika och fantastiska vartenda av dem! lite sol är nu önskvärd, lite mer värme så sommarkänslan infinner sig igen, hösten hinner vi med senare..låt inspirationen flöda!