söndag 14 oktober 2007

chokladmuffins

igår bjöds det på nybakat ute på landet. tokigt gott med chokladmuffins :)

8 kommentarer:

H ennA sa...

Visst va det mumsigt :P pojken börjar lära sig...o det blev en gör´bra bild oxå...fast nu finns det inga fler kvar...Det knackades på dörren imorses..en dam sålde kokosbollar...o guben köpte en box...de har dykt ner i många magar de oxå..

H ennA sa...

Nu du söstra min...vad tycker du om mitt nya fynd?..håller på och experimenterar med den. Kram på sig!

H ennA sa...

250 för skrivbordet, 50 för lillhyllan o 50 för spetsboxen..=) helt ok pris...det va rätt mycket grejer där vi va, ett bord som jag gilla mycket ...som jag tänkte först ha som skrivbord men sen fick jag syn på den vi köpte...det vadåligt ljus uppe på vinden bara , lite svårt att se hur det såg ut...vi letade fram 3 nycklar som passa...säljaren hade en hel låda med nycklar, gamla fina, rostiga mm...men jag hade inte mer kontanter =/..får nog åka dit nån annan gång igen o kika. Nu behöver jag ha tag på en stol så att jag kan sitta o dona med mina grejer..ett skänk vore tacksamt oxå...ja allt möjligt kul vill jag ha...har sytt några hjärtan idag..men hade ingen vadd hemma...nattikram!

H ennA sa...

Åh vad najs! konsert...när är det dags?Ska iväg här snart till kotknäckaren...Ha det fint! Kram

H ennA sa...

Hallååå?? Vart har du tagit vägen? Du är saknad vettu!?!?

KRAM

H ennA sa...

Du är för go! Nu ska jag börja spana efter en stol...

Handplockat sa...

Mums blir ju fika sugen nu =)

H ennA sa...

Visst var det kul ;-) Stolen var lite för bred i framkant så den går inte att köra in under bordet..så om det dyker upp en smalare variant jag gillar så kanske den blir utbytt så småningom..Du får ladda upp lite nys bilde hörru!! Nu blir det en liten stund av vila..så jag orkar pyssla iaf med nåt under resten av dagen..ha det gott