lördag 3 november 2007

loppis



var på loppis förra helgen och försvann in i en bubbla i drygt en timma. tiden saknar betydelse när man är på loppis. man är i ett annat rum.

det är klart- vad ska man annars göra om man bjuds in i rum som dessa?

5 kommentarer:

H ennA sa...

Den där bokhörnan ser ut som en saga..inbjudande oxå. Synd att det var så kallt där. Nästa helg blir det nog tårtkaffe bara så du vet..det är ju grabbarnas påfyllning av ett år till ovanpå de åren de redan har ;-)
Stolen är ok, jag sydde på spets iaf..M tyckte det såg bättre ut med det :-)
Jobba lugnt!
Kramkram

Skatan sa...

Oj vilken mysig och rofylld plats du har fotat! Jag förstår att du blev kvar där... : )

Trevlig söndag. Kul att hitta hit förresten! Hoppas vi ses igen!

H ennA sa...

Jag har varit lite småkreativ...i en skönt lugn takt.
Vettu...dotra din har ringt mig flera gånger i veckan o sen har vi pratats vid genom msn...hon ville så gärna. Frågade om hon saknade mig...näääh!..hmm..hon e för härlig tösabiten,,,tror hon brås på mor sin ;-)
Jobbar du hela veckan?

Kramis

H ennA sa...

Jag vet inte hur det fungerar o än så länge gör jag saker till vårt hem...vi får se...om jag börjar pyssla mer så kanske jag kan sälja lite oxå...Nu blev jag sugen på att sy ett överkast i lin, olika nyanser osv..du får åka med mig till ladan nång gång...fanns ju massor med grejer där..blev helt till mig i trasorna o visste knappt vad jag ville ha för jag blev helt enkelt ha-galen!

H ennA sa...

Hörde du är ledig idag...vad gott! Hmm...funderar på att tillverka några hjärtan i olika tyg osv...ifall det är nån som vill köpa, du får ge mig några råd hur det fungerar..du har ju vanan inne :-)

Kramen