fredag 21 mars 2008

innesittardag


det blåser rejält ute och snön yr omkring som vetemjöl...ja jag vet inte vad. vi får hålla oss inomhus- klass två stormvarning. jag börjar så smått känna att jag kommer att klättra på väggarna. en lång fredag denna fredag. sysselsätter mig med att sy en docka...än så länge är det ok... men jag känner att en annan del av mig vill kasta sig ut i stormen för att sedan återvända hem till skorpor och en varm kopp té. hmmm. ambivalent eller?


3 kommentarer:

H ennA sa...

Tjena ...vet du.. vi hade minus 17 inatt! Har pysslat, sytt lite...vill göra mer men det vardagliga behövs ju göras oxå..laga mat osv. Hur har det varit att jobba i helgen?

kram

H ennA sa...

Det är andra gången M jobbar idag..och två gånger har jag drömt otrevliga drömmar idag, men dagen har varit bra ändå, lugn och fin. Hur är det med dig? Börjar bli loppissugen igen..kanske till helgen??

H ennA sa...

Tänx :-) Det är så fint ute så det svider i ögona. Numera vaknar jag allt oftast tidigt då ljuset infinner sig i sovrummet allt tidigare, samtidigt tycker jag det är bara bra..då finns det mer tid för annat kul förhoppningsvis. Jag är ledig på fredag, Kev ska på konfläger till helgen o ska köra han dit. Ikväll är det obligatorisk = tvingad övertid till 24. suck..
Vad ska jag hitta på för nåt härnäst i pysselväg?? Kliar i fingrarna vettu..
Ta´t lugnt med axeln, du borde nog besöka kiropraktorn..han kan nog hjälpa dig?!

Ha superb dag!

En matta? Du äntligen hittat en du gilla?! Köpte du/ni nåt mer där?