torsdag 18 mars 2010

efter snö kommer sol

vilken vinter det har varit! snön ligger som små berg runt omkring huset och verkar inte krympa i storlek trots att solen lyst på dom ett par dagar. jag försöker fortfarande återhämta mig mentalt från den tuffa vintern och har faktiskt kommit en bit på vägen. långpromenader, ljus, rehabilitering av stela muskler, bra matval, tid med familjen, inspirerande musik...en hel del ingredienser som kommer att bidra till en lättare vardag. i januari/februari hade jag mitt livs första fotoutsällning också- det gav en enorm kick att visa mina alster offentligt som fotografiska porträtt. responsen har varit över förväntan och jag tackar alla som vanligt inblandade, speciellt nära och kära, för hjälp och stöd genom den spännande resan! och vilken resa! jag har äntligen kommit över en stor tröskel att våga hänga ut mina verk och blotta min skaparglädje till okända människor. jag kunde inte gjort det tidigare, för varken jag eller tiden har varit mogen- men nu- nu kändes det rätt och det blev kanonbra!

inspirationen ligger och bubblar under ytan och nya alter har kommit till. den här lilla spökfiluren vill påminna om att det kommer en sommar även i år :)

6 kommentarer:

H ennA sa...

å så härligt att se dig här igen! å så e jag så stolt över dig! utställningen var kanon! keep up the good work!

kramis sis

sändy sa...

Shit vad fina dockor du gör:D!!
halkade in här av en slump, och det är jag glad för:).

Tar du emot beställningar?
/sändy

宮保雞丁mika sa...

cool!i love it!情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,做愛

aip sa...

Så underbara figurer du gör..jag hoppas du fortsätter. /hälsn Pia

cavatus.wordpress.com sa...

Läs Julia Caesars krönikor. De är en spark i baken på etablissemanget. Det är den enda svenska journalisten som törs ägna sig åt grävande journalistik i obekväma frågor:

www.korta.nu/jc

Törs du läsa sanningen? Eller hör du till dem som med näbbar och klor förnekar den?

Flora sa...

Wow, he's fantastical!!!!
Blessings,Flora