torsdag 18 mars 2010

efter snö kommer sol

vilken vinter det har varit! snön ligger som små berg runt omkring huset och verkar inte krympa i storlek trots att solen lyst på dom ett par dagar. jag försöker fortfarande återhämta mig mentalt från den tuffa vintern och har faktiskt kommit en bit på vägen. långpromenader, ljus, rehabilitering av stela muskler, bra matval, tid med familjen, inspirerande musik...en hel del ingredienser som kommer att bidra till en lättare vardag. i januari/februari hade jag mitt livs första fotoutsällning också- det gav en enorm kick att visa mina alster offentligt som fotografiska porträtt. responsen har varit över förväntan och jag tackar alla som vanligt inblandade, speciellt nära och kära, för hjälp och stöd genom den spännande resan! och vilken resa! jag har äntligen kommit över en stor tröskel att våga hänga ut mina verk och blotta min skaparglädje till okända människor. jag kunde inte gjort det tidigare, för varken jag eller tiden har varit mogen- men nu- nu kändes det rätt och det blev kanonbra!

inspirationen ligger och bubblar under ytan och nya alter har kommit till. den här lilla spökfiluren vill påminna om att det kommer en sommar även i år :)

5 kommentarer:

H ennA sa...

å så härligt att se dig här igen! å så e jag så stolt över dig! utställningen var kanon! keep up the good work!

kramis sis

sändy sa...

Shit vad fina dockor du gör:D!!
halkade in här av en slump, och det är jag glad för:).

Tar du emot beställningar?
/sändy

aip sa...

Så underbara figurer du gör..jag hoppas du fortsätter. /hälsn Pia

Crille sa...

Läs Julia Caesars krönikor. De är en spark i baken på etablissemanget. Det är den enda svenska journalisten som törs ägna sig åt grävande journalistik i obekväma frågor:

www.korta.nu/jc

Törs du läsa sanningen? Eller hör du till dem som med näbbar och klor förnekar den?

Flora sa...

Wow, he's fantastical!!!!
Blessings,Flora